Ενημέρωση

Νέα και δράσεις της παράταξης


Συναντήσεις με Επαγγελματικούς Φορείς

Τατιάνα Καλογιάννη: Το σύνολο των εγκαταστάσεων του ΚΕ.ΠΑ.Β.Ι. και ως αρχιτεκτονική διάρθρωση και ως τοποθεσία, χρήζει ειδικής αντιμετώπισης, ώστε να αναδειχθεί ως τοπόσημο του δήμου.

06/06/2022

Μήνυμα

Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος: Νοιάζομαι, δεν ρυπαίνω, ανακυκλώνω.

05/06/2022

Μήνυμα

Παγκόσμια ημέρα Ποδηλάτου: Ευέλικτο, Γρήγορο, Οικονομικό, Φιλοπεριβαλλοντικό, Ψυχοθεραπευτικό, προστατεύει και βελτιώνει την υγεία μας.

03/06/2022

Συναντήσεις με Κοινωνικούς Φορείς

Το ιστορικό κέντρο της πόλης μας πρέπει να αποκτήσει τη «ζωντάνια» και την αξία που του αρμόζει: Διανοίξεις οδών, αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των δημόσιων χώρων, χρηματοδότηση ανακατασκευής των εγκαταλελειμμένων κτιρίων

01/06/2022

Συναντήσεις με Επαγγελματικούς Φορείς

Στο προσκήνιο τα κυκλοφοριακά προβλήματα. Aνάγκη υιοθέτησης λύσεων μετά από ολοκληρωμένες μελέτες και άμεση εφαρμογή τους. Πολυτέλεια απώλειας χρόνου δεν υπάρχει.

30/05/2022

Δηλώσεις

Περί οικονομικής ενίσχυσης των αθλητικών σωματείων: Βαρύγδουπες δηλώσεις, κενές περιεχομένου, «καθρεφτάκια στους ιθαγενείς».

27/05/2022

Συνεντεύξεις

Σήμερα, η συγκυρία και οι ανάγκες της πόλης επιτάσσουν έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, που να προωθείται στο σύνολό του και στον σωστό χρόνο

25/05/2022

Συναντήσεις με Επαγγελματικούς Φορείς

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες πρέπει να διευκολυνθούν και να εξυπηρετηθούν από το νέο κτίριο φυλακών στην Κόντσικα, είναι αναγκαίο να μετεγκατασταθούν σε νέο Αστυνομικό Μέγαρο και πρέπει να συμβάλλουν στην ελάφρυνση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης.

24/05/2022

Εκδηλώσεις

Τιμώντας τη μνήμη της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού

22/05/2022

Συναντήσεις με Αθλητικούς Φορείς

Η πόλη μόνο κερδισμένη μπορεί να αποβεί, αν όλες οι δυνάμεις της πόλης «συστρατευτούν, για την ανάπτυξη των αναγκαίων εγκαταστάσεων ικανών προδιαγραφών για τη διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων κωπηλασίας στη λίμνη μας.

20/05/2022

Μήνυμα

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου: Αντίθετοι σε κάθε δίωξη οποιασδήποτε εθνικής, φυλετικής, θρησκευτικής, και κάθε άλλης μειονότητας.

19/05/2022

Συνεντεύξεις

Βαγγέλης Σαϊνης: Γνωρίζουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου, έχουμε τεκμηριωμένες λύσεις και έτοιμη την στελέχωση σε επίπεδο ιδιοτήτων που θα αλλάξουν το δήμο. Η παράταξη, παρ’ ότι αντιπολίτευση έχει πρωτοφανή συνοχή, καθώς και διαρκή και συνεχή επαφή των μελών μεταξύ τους

11/05/2022